Hoe werkt de webwinkel?

Zoek het decor waar u naar wilt kijken of wilt bestellen. Dit kan door het aanklikken op de foto van het betreffende decor of door te klikken op de decornaam in de lijst van alle decornamen. Die popt op als u in de bovenbalk klikt op “Webwinkel”.

Heeft u het decor gevonden dan kunt u door op de foto te klikken verdere informatie van het item opvragen. Wil u bestellen dan klikt u op de toets “bestellen” en het item komt in de “bestellijst” te staan. Zo kunt u verder shoppen totdat u wilt stoppen en de bestelling wilt afronden. Om af te ronden gaat u naar de “homepage” en klikt rechtsboven op “bestellijst”. Een pagina met al uw bestelde items verschijnt. U controleert of de juiste items erop staan. Op deze Pagina kunt u het aantal wijzigen. U kunt ook een item annuleren. Druk wel na elke wijziging op de “update” toets. Een nieuwe versie van uw bestellijst verschijnt. U kunt verder shoppen door op de toets “verder winkelen” te drukken. Is alles compleet en akkoord dan vragen wij u uw contactgegeven bovenaan op te geven. Geeft u een gebruikersnaam en wachtwoord af, dan kunt u later op de bestelling terugkomen. Alle gegevens blijven dan voor een later moment beschikbaar en kunt u hiermee verder gaan wanneer u dat wilt.
Is de lijst definitief samengesteld dan gaat u verder en de betaalpagina verschijnt. Wij werken met betrekking tot betalingsafhandeling samen met Mollie. Dit is een separate door de Nederlandse Bank geauthoriseerde betaalportal die onder toezicht staat van de AFM.

Indien nodig neemt Wempe & Wempe (de winkel waar Gienservies.nl toe behoort) contact met u op om de bestellijst met u door te nemen en in het geval dat een item niet in de winkel is de levertijd met u te bespreken. Wanneer de items binnen zijn neemt Wempe & Wempe direct contact met u op.