Over Gien Servies

Gienservies.nl is onderdeel van Wempe & Wempe, de serviezenwinkel in Den Haag. Het adres voor liefhebbers van de mooi gedekte tafel, wij bestaan al meer dan 30 jaar.

U vindt op deze site de volledige productrange van Gien die u bij ons kunt bestellen. Wat ook prettig is, is dat u het ook in onze prachtige winkel in Den Haag kunt afhalen en kunt komen bekijken. Gienservies.nl, het vertrouwde adres voor de mooie serviezen van Gien.

Gien servies wordt nog steeds gefabriceerd in het pittoreske stadje Gien in Frankrijk. Als gebruikelijk voor een keramiekfabriek ligt de fabriek aan een rivier en wel de Loire. Het lijdt geen twijfel dat Gien servies een zeer opmerkelijke uitstraling heeft. Het servies wordt door velen bijzonder gewaardeerd. Dat kan ook niet anders, want de smaakvolle decors en uitvoeringen geven uw tafel dàt bijzondere, waar u nu juist van houdt en waar u uw gasten aan tafel graag op wilt trakteren. Het fijne van de decors van Gien is dat de kleuren in het zelfde pallet zitten, hierdoor zijn de decors ook zeer goed te combineren. De prachtige en geraffineerde decors, uitvoering, kleuren en mogelijke combinaties vindt u alleen maar bij Gien servies. Wij voeren alle decors van Gien, zoals Bagatelle, Alice, Millefleurs maar ook alle filet series. Er is in deze decors altijd wel iets te vinden voor iedereen.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Gienservies.nl is een dochteronderneming van Wempe & Wempe.